Författarbesök på Munspelets skola

Idag var jag på författarbesök på Munspelets skola i Lund. Jag besökte två tvåor. Det var väldigt fint att vara där och extra kul eftersom jag en gång i tiden själv gick på den skolan, men då på förskola, eller dagis som det kallades då.

Detta var mitt allra första författarbesök i en skolklass (två klasser blev det) så det var med en viss spänning jag klev in i klassrummet. Vad hade jag att vänta? Det var lite svårt att bedöma innan vad jag skulle hinna med på en lektion och vad barnen helst skulle vilja veta. Men nervositeten släppte så snart jag kom in i klassrummet. Att se alla dessa glada och förväntansfulla barn var fantastiskt.

Det blev en härlig stund med massor av frågor. Och jag hoppas att det blev lika givande för barnen som för mig. De önskade i alla fall att jag skulle komma tillbaka (varje tisdag som någon sa:))och lyssnade intresserat när jag berättade om mina böcker och om hur jag arbetar. Sedan pratade vi en hel del om husdjur också, och om varför hundar tycker om att jaga katter tex.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s