Nu är den här-Superhemligt kär!

Och fin blev den tycker jag. Jag gillar verkligen formatet på Nypon förlags böcker. De är små och behändiga, och det är som att öppna en liten fin godispåse fylld med väl utvalda godisbitar.
Så här beskriver Nypon boken: ”Vardagligt och inkännande om ombytlig kärlek på mellanstadiet, om vänskap som sätts på prov och hur ny vänskap kan uppstå. En mycket lättläst bok om bästa vännernas liv i och utanför skolan.”
Superhemligt kär (2018), som är en fristående fortsättning på Hemligt sms, handlar om Elsa och Mischa som ska åka på skolresa med klassen. Elsa hoppas att hon då ska bli ihop med Simon. Men det är superhemligt. Mischa, som har lovat att hjälpa Elsa, är den enda som vet om det. Då händer det som inte får hända…

Om du eller någon du känner gillar att läsa spännande saker om kärlek och vänskap så hoppas jag att du läser eller tipsar om Superhemligt kär. Kanske som en liten present till någon på Alla-hjärtans-dag.:-)superhemligtkär-emmafäldtDSC_0674_preview.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s