Ny här

Äntligen har jag tagit mig samman och börjat bygga upp en ny hemsida/blogg efter en del välförtjänta klagomål på min gamla. Men oj så mycket svårare det är än vad jag trodde. Här finns fler funktioner och jag ser ju att det kan bli snyggare och bättre, fast jag tycker att det är krångligt. Inget blir exakt som jag vill, eller om jag lyckas få till det hyfsat som jag vill, försvinner det på något sätt ändå, trots att jag uppdaterar. Ja, ja, jag lär mig väl förhoppningsvis efterhand.

Nu ska jag se hur jag ska kunna flytta över min domän hit. Känns lite läskigt att skiljas från sin gamla. Tänk om allt försvinner?

/Emma

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s