Ögonen går i kors

Nu har jag redigerat min vuxenroman under någon veckas tid. Ögonen går nästan i kors av allt ändrande och flyttande på ord och stycken hit och dit.

Det här manuset känns verkligen som ett experiment, men nu ska det i alla fall testläsas av maken och få sin första dom. Jag har ingen aning egentligen ifall manuset är bra eller skräp, fast någonstans känner jag väl att det har potential i alla fall, annars hade jag nog inte fortsatt:). Och det behandlar ett mycket viktigt och alltjämt tidsaktuellt ämne.

Jag tycker att det svåraste med att skriva för vuxna är att man inte kan kontrollera och överblicka texten på samma sätt som med en barnbok, som ju har mindre mängd text. Svårt därmed att se att man skriver åt ”rätt håll” så att säga.

Det ska bli mycket intressant att se vad det blir av det. Hursomhelst är manuset fortfarande långt ifrån moget att skickas till förlag./Emma

Strabsmus01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s