Mycket nu…

Jag är ganska slut efter två veckors sjukstuga härhemma. Vi brukar klara oss bra från nästan alla säsongssjukor och smittor som härjar runt och jag tror aldrig det hänt under alla våra år som flerbarnsfamilj att alla barnen blivit sjuka på raken efter varandra. Men nu var det vår tur och sämre tajmat kunde det nog inte bli såhär i sluttampen innan semestern och med det fina vädret dessutom. Men men, nu har sista basilusken lämnat det här hemmet på ett tag får vi hoppas (om nu inte jag och maken blir sjuka också…)

Jag sitter i slutredigeringen (och allt vad det innebär med ögonen i kors och alla mailturer hit och dit mellan mig och förlaget) av –  två böcker samtidigt!!! Den ena bara lite före den andra i processen. Helt galet, men sååå kul såklart.  Det är en sådan härlig känsla när omslaget tar form och man kan börja ”se” böckerna framför sig. De blir så fina bägge två:

Anna Tizianna-Sommaräventyr och trolleri och Jag gör det.För din skull!

Några finjusteringar ska göras innan de fina omslagen avslöjas. Men det blir väldigt snart, så håll utkik!

/Emma

Snart dags för EM i fotboll. Det blir nog många spännande matcher vi får se. Vem vinner i år tro?

37844_413121298666_269615_n

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s