Värmebölja, intensiva maj och ett rekordsnabbt ja på en ny bok

Ja så kom äntligen våren i full blom, eller rättare sagt sommaren med tanke på den värmebölja som råder just nu. Mycket efterlängtad är den efter en kall, grå och alldeles för lång vinter. Jag gillar alla årstider fast vintern är för lång, den kunde kortas ner två månader ungefär. Hu, vad jag har frusit hela den kalla säsongen, även inomhus(jag köpte mig en bordsfläkt att ha när jag skriver, för jag var konstant iskall om händerna).

Maj är en väldigt intensiv månad, ungefär som december tycker jag. Projekt ska avslutas innan långledigheten, diverse avslutningsevent vad gäller skola och fritidsaktiviteter mm ska bokas in i kalendern och hinnas med, sommarkläder och skor ska inhandlas och resor ska planeras. Har djuren fått alla vaccinationer, gäller passen osv? Men det är verkligen en härlig tid och det är underbart att mellan varven bara promenera runt och betrakta all grönska och blomning.

Igår kom ett mycket trevligt mail innehållande ett JA för utgivning av en ny bok. Så snabbt har jag aldrig fått svar förut(tio dagar efter att jag skickade in manus) så det var riktigt härligt och överraskande. Manuset måste vara väldigt bra helt enkelt;). Skämt åsido, jag berättar mer om det lite längre fram. Nu är det fullt ös kring nya boken om Anna Tizianna. Namnet på den blir: Anna Tizianna- Sommaräventyr och trolleri.

Simskola, fiskeäventyr, en galen tjur, myrinvasion samt en hel del magi kan man bland annat läsa om i den. Den tar också upp livets lite mer allvarligare ämnen såsom att ställas inför utmaningar och om att förlora någon man håller kär.

Håll utkik efter den inom en inte alltför avlägsen framtid.

/Emma

1959468_10152141948218667_8646493728701746657_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s