Höstens bokhändelser

Det känns overkligt att vi är en bra bit inne i höstmånaden september nu efter den här otroligt sommarvarma helgen med bad i Vitemölla (årets sista?) och fisketur med båten.  Men ett och annat rostrött löv kan man skymta i trädtopparna  och några löv har fallit till marken så nog är hösten på gång så smått. Hösten brukar oftast vara den allra trevligaste årstiden tycker jag. Och extra kul är det med alla bokevent som väntas nu den närmsta tiden.

Årets största bokhändelse, Bokmässan i Göteborg närmar sig med stormsteg. Det blir tredje året som jag är med där nu och det blir spännande som vanligt. Jag står i Idus monter på torsdagen 22/9 mellan klockan 15-18. Kom gärna och besök mig där så visar jag mina nya böcker och berättar om dem.

Helgen 24-24/9 är det dags för skördefest i Lunds stadspark. Det är en trevlig tillställning där man kan handla närodlat, göra egen äppelmust, mysa med grisar och mycket annat kul. Och så blir det sagoläsning med mig i Kåtan. Jag läser Maja i parken för de yngsta barnen på söndag klockan 11. Maja i parken är min debutbok och den utspelar sig i Lunds stadspark. På skördefesten kommer alla mina böcker finnas till försäljning.

Den 8/10  gästar jag och mina nya böcker Akademibokhandeln på Center syd i Löddeköpinge. Mellan klockan 12-14 är jag där och signerar böcker.

De senaste böckerna, Anna Tizianna- Sommaräventyr och trolleri samt Jag gör det. För din skull! ska såklart firas. Bokfest blir det söndagen den 16 oktober i vackra växthuset  i Stadsparken i Lund. Mer info om bokfesten kommer längre fram.13995613_10153937091028667_1960574661417380226_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s