Stjärna för en stund

2016 års bokmässa är över. Det var tredje mässan för min del och i år var jag med under torsdagen. Jag är grymt imponerad av de som är med under alla dagarna. Det ständiga sorlet, intrycken, minglet och vimsandet hit och dit är energikrävande.

Men det är väldigt roligt och inspirerande att vara där och att vara en, om än så ringa liten del av den stora bokfloden och människorna därikring. Detta år var jag inte mässgröngöling längre och det hade jag nytta av. Minns att jag första gången jag var där, för tre år sedan, trodde att jag skulle svimma precis när jag kommit innanför dörrarna. Men nu har jag lärt mig att skärma av lite bättre och på att fokusera på de montrar och de människor jag vill träffa. Sedan hann jag tyvärr ändå inte med en hundradel av det jag hade tänkt, men en del i alla fall.

Mässans höjdpunkt för min del var den här otroligt charmiga lilla flickan som fick mig att känna mig som en riktig stjärna, ja faktiskt för en stund som den viktigaste författaren på hela mässan:). Efter kramar, fotografering, roliga samtal om böckerna och autografskrivande uppmanade hon mig mycket bestämt: Skriv fler böcker!

Amen alltså, hur glad och inspirerad blir man inte av ett sådant möte.bella

 

Mingel med kollegor i Idus fina monter.mingel

Mängder av böcker och besökare åt vilket håll man än tittar.bokmassan2016

 

Om du inte hade möjlighet att spana in mina nya böcker på mässan kan du läsa om dem här:

http://www.idusforlag.se/sommaraventyr

http://www.idusforlag.se/jag_gor_det_for_din_skull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s