Fredagen den 13:e-inte alls någon otursdag!

God fortsättning alla. Nu är jag tillbaka här och även i vardagen efter lite resande och annat pysslande.  Det känns alltid nervöst när man skickar iväg ett manus tycker jag. Så många olika faser man går igenom av tvivel, hybris mm och så mycket jobb man lagt ner på manuset innan man till slut vågar trycka på skicka-knappen.

I onsdags lät jag ett manus susa iväg för bedömning och redan idag fredag, enbart knappt 1,5 dygn efteråt!!! kom svaret från förläggaren: ”Älskar den! xxxxx. xxxxx.”  Det blir därmed utgivning av min tionde barnbok, tjoho (fjärde som blir utgiven 2017).

Som om inte det skulle vara nog kom idag även ett vadderat kuvert genom brevlådan innehållande Hemligt sms, min första lättlästa bok på Nypon. Den blev väldigt fin tycker jag, och som någon sa, visst ser den ut som engelsk konfekt?:). Hoppas att många därför blir extra sugna på att läsa den;). /Emma img_3772

 

2 reaktioner på ”Fredagen den 13:e-inte alls någon otursdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s