Fint bemötande av ”Tellusskolan – Den dolda sanningen”

Jag har varit dålig på att uppdatera här. Vi har hållit på med två bostadsflyttar (säger man så i plural?:)) och med en pågående gigantisk renovering så harjag  faktiskt att skylla på. Men snart hoppas jag att det lugnar sig lite så jag får ro att skriva om både dittan och dattan. Jag har inte hunnit skiva något alls på sistone, men några projekt finns påbörjade sedan innan som jag hoppas ska kännas roliga och bra att fortsätta med när jag sätter igång igen.

Annars i höst så väntar några författarbesök på skolor och så är jag med på bokmarknad på Kulturnatten och Skördefesten i Stadsparken. Tider och plats kan man läsa mer om under fliken aktuellt (Nyheter). 

Jag är så glad att ”Tellusskolan – Den dolda sanningen” har fått ett så fint mottagande. Under sommaren trillade det in flera riktigt fina recensioner. Länkar till dem finns under fliken recensioner och/eller på min instagram @emmafaldt_forfattare. Fråga gärna om boken på ditt bibliotek. Den kan beställas om den inte finns där. Är du recensent och vill recensera den, skicka gärna ett mail.

vitemölla2019
Laddar inför hösten med kvällsgrillning i ljuvliga Vitemölla.

vitemlla2019sistaaugustisistaaugusti2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s