Love is all you need

Precis nu är kanske årets mest intensiva period för många. För mig är det i alla fall utan tvekan det med fyra barn att fixa julklappar till, varav två dessutom fyller år i december och en precis efter helgerna i januari, stor släkt utspridd i flera olika länder som alla vill träffas och fira på olika sätt samt inte minst alla advents- och julfester och avslutningar som hör denna tid till.

Jag är van så jag stressar sällan upp mig särskilt mycket, jag försöker släppa alla måsten om hur saker och ting bör vara och gör på det sätt jag mäktar med och som passar vår familj. Men jag gillar verkligen allt som hör julen till och som bidrar till den varma stämningen: adventsstjärnor och adventsljusstakar, julmusik, vacker pynt, juldofter mm.

Men mest av allt gillar jag att, mellan hysteriska julklappsinköp, glöggfika och planerande hit och dit, bara vara tillsammans med de jag älskar. Att få vara det är inte alla förunnat (många är t.ex. de som tvingats lämna familj och vänner i andra länder). Det är inte ens alla förunnat att alltid ha någon att älska eller bli älskad av.

Så spill över av er kärlek, ni som har. Säg några fina ord, ge en extra varm kram och lite sällskap ibland till någon som behöver. Vi kan bli duktigare på det här i Sverige. I Spanien ger man ofta komplimanger till höger och vänster, t.ex. säger man inte sällan guapa (snygging) till alla, även till de äldre små tanterna när de handlar i grönsaksdisken. Fram för mer kärlek!

Snart kommer en bok ut på Nypon förlag som jag är författare till och som bland annat handlar om kärlek, närmare bestämt den allra första förälskelsen. Hemligt sms är titeln på den. Mer avslöjas snart så håll utkik:)

Med kärlek,

/Emma

 

img_8293
Kyssen av Auguste Rodin (Glyptoteket, Köpenhamn)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s