Nya böcker, ny genre och nystartat förlag

baradu.emmafaldt

Nu finns min nya kapitelbok Bara du. För alltid! att förbeställa från Idus förlag. Den ges ut inom en månad. Det är tredje, fristående delen om de bästa vännerna Leni och Andrea. I den här boken blir Andrea riktigt kär och upplever svårigheter att räcka till åt både sin BFF och sin kille.

Bara du. För alltid! kan beställas här: http://www.idusforlag.se/bara_du_for_alltid

Min andra nya bok, Gå härifrån, gavs ut i dagarna och finns att köpa som ebok på Amazon. Den vänder sig till unga vuxna och vuxna så det är en ny genre för mig, som tidigare enbart skrivit för yngre åldrar. Gå härifrån är en utvecklingsroman om en sjuttonårig flicka som söker efter samhörighet och identitet i en tillvaro där hon inte känner sig hemma och där hon ständigt blir utsatt för sexuell objektifiering.

Läs mer, provläs fyra kapitel och beställ här: https://www.amazon.com/G%C3%A5-h%C3%A4rifr%C3%A5n-Swedish-Emma-F%C3%A4ldt-ebook/dp/B073QDGSTJ

härifrån ges ut via Amazon av mitt och min makes nystartade förlag Cuervo. Jag har länge varit nyfiken på att ge ut böcker själv och har även läst förlagskunskap på universitetet. Nu kändes tidpunkten och genren rätt för att prova på detta. Det betyder inte att jag tänker sluta att ge ut böcker på andra förlag, utan att jag kommer att ge ut enstaka böcker parallellt. Gå härifrån ska även bli fysisk bok inom en snar framtid. Eventuellt kommer Cuervo så småningom även att ge ut enstaka manus av andra författare.

gaharifran

I övrigt har det på sistone annars varit fullt fokus på tennisböckerna Den rätta vinnaren och Den bästa spelaren. De böckerna signerade jag nyss på Swedish open i Båstad, vilket var en spännande upplevelse. En rolig nyhet är också att Akademibokhandeln tagit in båda böckerna centralt vilket betyder att de kommer att finnas tillgängliga runtom i deras bokhandlar över hela Sverige.

emmafaldt1
Den rätta vinnaren och Den bästa spelaren går att beställa här: http://www.idusforlag.se/den_ratta_vinnaren

http://www.idusforlag.se/den_basta_spelaren

Det är mycket nu på en gång, men det gäller väl att tuta på så länge tåget rullar framåt:)
Må väl/

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s