Inspirationskällor

Jag har hållit på med ett större och spännande skrivprojekt i snart ett års tid, men de senaste månaderna har det varit liggande eftersom jag har haft fullt upp med annat. Nu var det dags att ta tag i det igen och det var därför väldigt pirrigt att öppna dokumentet.

Var det så bra som jag ville minnas? Ja, det var det! Det är nog det mest inspirerande och bästa manus jag någonsin skrivit känns det som. Ursäkta hybrisen, men jag är bara tvungen att tjoa av mig lite. Man vet ju aldrig, imorgon kanske det känns helt annorlunda.

Jag hoppas att kunna ägna mig helhjärtat åt detta projekt nu så att jag blir klar inom några veckor. Och jag hoppas att komma in i den inspiration och skrivstämning som jag var i när jag arbetade med det förra omgången.

Vad inspirerar er i ert skrivande och annat skapande? Själv får jag främst inspiration av  bilder och av fotografier och av musik (fast jag är rätt dålig på att komma ihåg att lyssna). Att vara i naturen är också alltid inspirerande (av någon anledning får jag ofta extra inspiration när jag är ute och joggar, inte minst om jag samtidigt stöter på roliga blängande kossor:)). Resor och bilfärder brukar också leda till många nya idéprojekt för mig.

Men de allra bästa idéerna får jag faktiskt ofta precis när jag ska somna. Mycket opraktiskt. Därför har jag sedan många år tillbaka alltid ett block och en penna på sängbordet.

/Emma

Med önskan om mycket inspiration och skaparglädje til er alla

IMG_6992IMG_6558

img_6633.jpg
Palmhuset i Trädgårdsföreningen (Göteborg) – helt klart en inspirerande miljö.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s