Anna Tizianna i lärobok för lågstadiet!

Nu gäller det att väl nyttja de alltmer sparsamma sensommarsolsstrålarna. Mörkret och kylan börjar smyga i knutarna och jag är inte riktigt redo för det. Men hösten brukar som tur är vara ganska mysig och det händer en hel del kul. Bokmässa, skördemarknad och kräftskivor bland annat.

Idag hände en annan rolig sak. Jag fick hem en helt ny lärobok i Svenska för åk 1-3, Simsalabim heter den. Delar ur min bok Anna Tizianna – På viktigt uppdrag New York är nämligen med i den och där finns även arbetsmaterial kring texten. Tiotusen skolbarn kan därmed få läsa om Anna Tiziannas New York-äventyr. Himla skoj tycker jag och även hedrande för boken att få vara del av skolundervisning.

Vill du också läsa om Annas spännande jullov i New York eller ge den till någon i present? Beställ Anna Tizianna-På viktigt uppdrag i New York direkt från mig för endast 79 :- just nu (exklusive porto). Då kan du även få den signerad om du vill. Perfekt julklapp!

Är du lärare eller skolbibliotekarie och vill beställa en klassupplaga så fixar vi en bra rabatt.

Här kan du läsa mer om boken och även ta del och av alla fina recensioner den fått.

Och här är en härlig videorecension som resebloggaren http://www.dryden.se gjort med sina döttrar. Missa inte den!

Hör av dig via mail till: emmafaldt@areazero.info

Jag blir jätteglad för mail så det är bara att maila på om du vill fråga något, vad som helst:)

/Allt gott!
Emma

 

 

lärobok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s