Intervju i radio P4 Malmöhus

Igår blev jag inbjuden till Radio P4 Malmöhus för att medverka i Förmiddag med Per Scholander. Jag fick berätta om min nya bok Bästa bandet och om hur det gick till när jag blev författare och lite annat.

Mycket trevligt och spännande var det. Det var andra gången jag var med i direktsänd radio, fast första gången var från telefon hemifrån så det var ju klart annorlunda att kliva in i en studio. Men radiohuset kände jag ganska väl igen från när jag var liten och besökte min mamma som arbetade där.

Vill du lyssna så gå in via den här länken och sök upp tiden 1:03 in i programmet.

Pirrigt och spänt minuterna innan direktsändning. (Inbillade mig att jag typ inte skulle komma ihåg vad boken handlade om, haha.)
Glatt och avslappnat minuterna efter sändning:-)
Med Per Scholander.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s